PPI


Presentacio Actualitat


== Trobareu les darreres novetats en aquesta pàgina. ==

ROGER TARRADAS: UN PUNTAL DE L'ANC-PRIORAT

Malauradament, la tarda del passat dijous, 28 de gener, el nostre company Roger Tarradas ens ha deixat. La seva persona és indestriable de l'ANC-Priorat. En va ser un dels primers promotors, a l'inici del 2012, i va ser escollit el primer coordinador de la nostra Assemblea Territorial. Més endavant, també va formar part del Secretariat Nacional en representació de les nostres comarques.

La malaltia se l'ha endut, però fins a l'últim moment, mentre la salut li ho va permetre, va estar actiu i amb ganes de treballar per la nostra causa, la causa de la independència d'aquest país, que ens ha de permetre construir la República Catalana. Darrerament desenvolupava les funcions de Secretari de l'Assemblea Territorial del Priorat.

Per ell i tants d'altres que no ho han pogut veure i per tots els que vindran, també hem de seguir, com ell mateix, amb la il·lusió que ens mou.

Et trobarem a faltar, Roger. Allà on vagis, que trobis la pau, company.

Tarradas_Forcadell

Roger Tarradas el 2013 a Falset, amb la M. H. Presidenta Carme Forcadell.


Pago_a_Catalunya

JO PAGO A CATALUNYA. SOBIRANIA FISCAL

L'Assemblea està immersa en una gran campanya per promoure que es paguin els impostos a l'Agència Tributària de Catalunya (ATC), en comptes de fer-ho a la hisenda espanyola, per tal de reforçar les institucions catalanes i encaminar-les cap a la ruptura amb l'Estat espanyol. Aquesta campanya es titula "Jo pago a Catalunya".

El dilluns 14 de desembre l'Assemblea retransmetrà en directe una xerrada en el marc de la campanya "Jo pago a Catalunya. Fem sobirania fiscal". Serà a les 19 h i es podrà seguir a través del canal de YouTube de l'entitat.

Trobareu més informació a:

https://sobiraniafiscal.assemblea.cat/

i si ho voleu en vídeo, a:

https://www.youtube.com/watch?v=deGqTx5Rjh0


Postal_1-O

1 D'OCTUBRE DEL 2017: TRES ANYS

Sí, avui fa tres anys d'aquell 1 d'octubre que ens va deixar un gust agredolç: el dia en que el poble català va votar a favor de la llibertat, de la independència, malgrat la violència desfermada i gratuïta de la policia espanyola i la guàrdia civil.

Amb aquest motiu el Consell per la República ha fet públic aquest comunicat:

L'1-O del 2017 Catalunya va iniciar el camí de la República. Vam votar i vam donar-nos un mandat: esdevenir un Estat independent en forma de República.

El Consell per la República Catalana representa tota la transversalitat del moviment republicà i és l'instrument per acabar entre tots el que aquell dia vam començar: aquesta és la nostra missió.

Tots els esdeveniments que estem vivint d'aleshores ençà fins avui mateix, tres anys després, fan més vigent encara el nostre mandat:
  • des de la sentència als presos polítics fins a la inhabilitació del president Torra la repressió de l'estat no s'atura: fa més vigent el nostre mandat.

  • la voluntat popular expressada en les urnes el 21-D: fa més vigent el nostre mandat.

  • la mobilització civil i la resistència ciutadana mostrades constantment: fan més vigent el nostre mandat.
Avui tornem a cridar als ciutadans i a l'opinió pública, als governs i estats, a les institucions de la Unió Europea, a les institucions internacionals, a tot el món acadèmic, del pensament i de la cultura, als Tribunals i òrgans jurisdiccionals: volem el respecte del dret a l'autodeterminació dels catalans exercit l'1/O i el reconeixement de la república proclamada el 27 d'octubre!

Vam ser més de 2 milions i ho seguim sent, cada cop més. Ens volen fer creure que no hi ha res a fer, i és mentida. El Consell és qui representa la vigència del mandat de l'1-O i és qui ha de dirigir l'estratègia per a fer-lo efectiu i portar-nos fins a la República!

Preparem-nos per fer-ho plenament efectiu. L'estat no ens ho permetrà sense confrontar-se amb nosaltres. Preparem-nos per la confrontació.

   Preparem-nos!

Per part nostra, l'ANC hem fet també públic un manifest en relació a l'1 d'Octubre.

El podeu veure o imprimir en format PDF en aquest enllaç.Banner_11S-20

   ENGUANY  TAMBÉ  HI  HEM  SIGUT.   SEGUR(s)!

  Aquest Onze de Setembre ha estat ben diferent.

  Però, com sempre, el Priorat no hi hem faltat!

  En aquesta pàgina hi trobareu les activitats que hem fet i un vídeo-resum.= L'ASSEMBLEA NO S'ATURA =

En època de confinament, moltes activitats s'han anul·lat o s'han deixat per més endavant. Pot semblar —des del nostre aïllament forçat— que l'ANC ha suspès les seves activitats. No ha estat pas així: encara que no es vegi des de fora, tant els serveis centrals de l'ANC com les seves territorials (en aquest cas Priorat per la Independència) han continuat les seves activitats.

Això sí, utilitzant eines telemàtiques com les vídeoconferències, de manera semblant a com ho fan altres entitats i empreses. El Secretariat Nacional fa les seves reunions setmanals, com també fem les de la Regió IV (a la que pertanyem). Al Priorat, el nostre Secretariat Territorial també ha fet les seves reunions per aquests mitjans amb un èxit notable.

Per tant, no cal que patiu: l'ANC continua treballant com el primer dia i amb més ganes que mai. Aviat ens tornarem a veure les cares i no començarem pas de zero.

    Salut i República!

Teleconferencia


L'INDEPENDENTISME AGAFA IMPULS A PERPINYÀ

L'independentisme s'ha mobilitzat massivament a Perpinyà, en l'acte del Consell per la República Catalana, del qual l'Assemblea Nacional Catalana en forma part, i s'ha conjurat per afrontar amb valentia i determinació un nou embat democràtic amb l'Estat espanyol per assolir la independència definitivament. El Parc de les Exposicions s'ha omplert de gom a gom per assistir al primer acte de l'organisme en terres catalanes.

Més de 200.000 persones han fet de l'acte del Consell per la República Catalana el més multitudinari que es recorda a la Catalunya Nord, malgrat les aglomeracions i els entrebancs de la policia espanyola, que han impedit l'arribada a temps de milers de persones més per carretera.

L'acte ha superat totes les previsions d'assistència, per això l'Assemblea, que havia organitzat més de 600 autocars, s'ha volgut solidaritzar amb totes les persones que finalment no han pogut arribar a temps, com ha estat el nostre cas. A la vista d'això, va sorgir la idea d'anar a la platja d'Argelers a fer el nostre homenatge davant del monòlit als exiliats de l'any 1939.

En aquesta pàgina trobareu un breu reportatge gràfic de la nostra anada al Rosselló.
CAIXA DE SOLIDARITAT AMB ELS REPRESALIATS

Un altre cop la (in)justícia espanyola castiga als processats pel referèndum d'autodeterminació de l'1 d'Octubre, El pròxim 25 de juny s'acaba el termini perquè Josep Maria Jové i Lluís Salvadó dipositin una fiança d'1,7 milions d’euros per haver fet possible el referèndum de l'1-O. En cas de no fer-ho, s'embargaran tots els seus béns.

La condemna, imposada pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, criminalitza un cop més l'exercici de drets fonamentals. Posar les urnes no hauria de ser mai cap delicte.

Per això, fem una crida a col·laborar a la Caixa de Solidaritat i escampar el missatge entre els vostres coneguts. Podeu fer les vostres aportacions a través del web caixadesolidaritat.cat o bé al número de compte bancari:

     ES31 3025 0001 1814 3361 5996PROU REPRESSIÓ!

Avui 14 d'octubre, després de gairebé dos anys de cautiveri, han comunicat les injustes sentències als ostatges.

Després d'una caricatura de judici plena d'irregularitats, l'estat violent ha acusat precisament de violència als presoners, i per tant a tots nosaltres. En total, uns cent anys de presó. Davant d'això, no podíem restar inactius.

Com la resta de Catalunya, al Priorat vam fer (i encara fem) accions de resposta per guanyar la República.

En trobareu un resum en aquesta pàgina.= L'EINA QUE ENS CAL =

JA US HEU INSCRIT AL CONSELL PER LA REPÚBLICA?

L'1-O Catalunya va iniciar el camí de la República.

El Consell de la República és una organització al marge de la legalitat dels espanyols, i serà l'instrument per acabar entre tots el que aquell dia vam començar. Ja en som més de 85.000.

Uniu-vos-hi! En trobareu més informació a la seva pàgina web.


El Priorat per la Independència és l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) al Priorat.

Aquesta assemblea territorial ha de fer el full de ruta a nivell comarcal que permeti avançar cap als objectius de les assemblees territorials i que són:
picr   L'Assemblea Nacional Catalana és una realitat derivada del Moviment de Consultes Populars que va tenir lloc durant els anys 2009 al 2011 per tot el Principat i en el qual també van participar diversos pobles de la nostra Comarca. Com aquest moviment, l'ANC es defineix com una plataforma transversal i no partidista en el qual hi té cabuda, a títol individual o d'entitat, tothom qui vulgui l'alliberament de la nostra Nació.
  Nota: Aquest lloc web NO USA galetes (cookies) de tercer ni pròpies, a banda de les estrictament necessàries per a la correcta visualització.   


Logo_PPI