PPI


Presentacio Actualitat


ATENCIÓ:   Durant uns dies,  aquest web no es podrà actualitzar.

Podeu estar al corrent de les novetats mitjançant el nostre
[blog]

Disculpeu les molèsties.

OBJECTIU: INDEPENDÈNCIA

Objectiu Independència: omplir Barcelona a la tarda i apoderament ciutadà a l’espai Eines de País, al matí.

Tots sóm conscients de la importància especial que té aquest 11 de setembre. Enguany, un cop més, tornarem a Barcelona. Aquesta Diada, que té per nom "Objectiu Independència" omplirà la gran Via de Barcelona, plaça Espanya i els cinc carrers adjacents, i traslladarà un missatge a favor de la unitat estratègica per assolir la independència.

Durant el matí, també hi haurà un espai, (Eines de país) per conscienciar de l'apoderament ciutadà. Les inscripcions als 26 trams que conformaran la manifestació ja són oberts al web diada.assemblea.cat.

No us oblidei d'inscriure-us al més aviat possible, no costa res!

A nosaltres ens toca el Tram 19, a la Gran Via entre Villarroel i Comte d'Urgell (parada de metro Línia 1 "Urgell").

Tram_19

Com altres vegades, organitzem autobusos per la vostra comoditat. Podreu adquirir els tiquets als llocs habituals: els coordinadors de cada poble, la Ferreteria Martí de Falset i la parada que muntarem els dimarts al matí a la Plaça de la Quartera de Falset.

Bus_11S_2019CRIDA  A  EMPRESES  I  CONSUMIDORS / USUARIS  DEL  PRIORAT PER INTENSIFICAR EL  "CONSUM ESTRATÈGIC"

L'Assemblea anima les empreses i usuaris del Priorat a inscriure's al web de Consum estratègic.

L'objectiu de la proposta és promoure la contractació de productes i serveis amb empreses desvinculades del poder econòmic, polític, judicial i administratiu de l'Estat espanyol, vinculació que es va fer evident amb el trasllat de seus empresarials fora de Catalunya a requeriment del Govern i la monarquia espanyoles.

El procediment per a les empreses és donar-se d'alta voluntàriament al registre, que es pot fer en línia, i facilitar la informació sobre la filosofia de l'empresa en relació amb valors coma ara la cooperació, la responsabilitat social, l'ús de la llengua catalana, el respecte pel medi ambient, el comerç de proximitat, etc., de manera que els usuaris disposin d’aquesta informació per fer els contractes i compres que els interessin d'acord amb les seves prioritats pel que fa a aquests valors.

La informació amb les primeres empreses inscrites ja està disponible lliurement al web per mitjà d'un CERCADOR. Ara es demana que el màxim d'empreses i usuaris s'hi registrin per poder definir més concretament els seus interessos i fer més efectiva la relació entre l'oferta i la demanda.

L'Assemblea al Priorat vetllarà perquè tots els sectors (energia, telecomunicacions, assegurances, etc.) estiguin representats al web de Consum estratègic a fi que la gent dels nostres pobles i els de la resta del país puguin trobar el servei més adequat prestat per empreses respectuoses amb els valors esmentats i deslligar-se dels contractes amb les empreses que fan conxorxa amb el poder espanyol per violentar el nostre poble.

Visiteu el web de Consum estratègic

Registreu-vos-hi com a consumidor/a, usuari/usuària

Registreu-vos-hi com a proveïdor/a


Logo_CE


EL 2 DE JULIOL, A ESTRASBURG

El Consell per la República Catalana va fer una crida a la mobilització ciutadana perquè el dia 2 de juliol, davant de la seu del Parlament Europeu a Estrasburg, hi hagi una demostració massiva.

La concentració és per:

Exigir a l'Estat espanyol que compleixi la resolució del Grup de Treball de Detencions Arbitràries del Consell de Drets Humans de l'ONU que obliga a posar en llibertat immediata els presos polítics catalans, i dictamina que l'autodeterminació és un dret i no un delicte, i per tant les detencions són arbitràries i el judici injust.

Reclamar al Parlament Europeu que no permeti l'exclusió dels 3 eurodiputats catalans presos polítics o exiliats, escollits en les eleccions d'aquest passat 26 de maig, que suposaria una degradació democràtica d'Europa i la vulneració dels drets de gairebé 2,3 milions d'electors que representen més del 50% dels vots a Catalunya.

L'Assemblea, com a entitat membre del Consell per la República, hi participarà i formarà part de l'organització.

Per a qui hi pugui anar, passem informació del viatge que organitza l'ANC de la Ribera d'Ebre i Terra Alta. Les places són limitades.

Estrasburg


= OMPLIM ELS BALCONS D'ESTELADES I LLAÇOS GROCS =

Engeguem una campanya per omplir els balcons del Priorat de llaços grocs, estelades i pancartes per internacionalitzar el conflicte. Ho fem ara que s'inicia un cicle electoral en què els franquistes han aconseguit que la Junta Electoral coarti la llibertat d'expressió en les institucions governades per les forces republicanes. Us demanem col·laboració per estendre la campanya a tots el pobles.

Si voleu llaços grocs de balcó, a més de la Ferreteria Martí, us podeu posar en contacte amb nosaltres () i us els facilitarem. El preu és de 2 € per llaç (preu de cost).

També tenim pancartes amb el lema "L'autodeterminació és un dret, no un delicte". Es tractaria de col·locar-les en llocs estratègics, preferiblement balcons o llocs inaccessibles a les ràtzies franquistes, i que siguin visibles per a visitants estrangers. El seu preu és de 17 € (també preu de cost).

Si no hem quedat abans, a les parades que farem per Sant Jordi i la Fira del Vi a Falset podreu recollir aquest material, i també estelades de diverses mides i preus.

Hem de fer evident que estem en una situació de repressió i que el poble ens mantenim ferms en la defensa de la Llibertat, la Independència i la República Catalana.

Esperem la vostra col·laboració.

Omplim_Balcons

Self_Determination


LA MANIFESTACIÓ A MADRID, UN ÈXIT

Després de ser presents a moltes capitals del món per denunciar el judici amb què pretenen escarmentar els nostres representants socials i polítics, i de passada fer-nos por a tots els altres, vam anar a la capital del regne d'Espanya.

El 16 de març, l'assemblea exterior de l'ANC a Madrid i diversos col·lectius i organitzacions republicanes organitzaren una manifestació per reclamar la llibertat, denunciar el judici i defensar el dret d'autodeterminació.

Més de 500 autocars, diversos trens AVE i vols especials van sortir de Catalunya per anar a trobar-nos a Atocha. Del Priorat van sortir dos autocars, més moltes persones que van anar-hi en tren o pels seus mitjans.

A sota teniu una foto amb la presència d'alguns prioratins.

Madrid_1903-1


L'ASSEMBLEA REFERMA LA SEVA APOSTA
PER LA UNILATERALITAT


El Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana es va reunir en un Ple extraordinari el proppassat 6 d'octubre, a la seu nacional de l'Assemblea. En aquesta jornada es van aprovar 3 documents: "Fem la República catalana. Relat del que ens ha passat", "Balanç̧ de l'acció́ de Govern de la Generalitat de Catalunya" i "Fem la República catalana. Estratègia de futur". Els tres documents es van aprovar amb una clara majoria, d¡entre el 71 i el 88 %.

Quant al balanç de l'acció de govern, des de l'Assemblea Nacional Catalana s'insta el president de la Generalitat i el Govern de Catalunya a tota una sèrie de punts. En destaquem alguns:

"Fixar, abans del proper 21 de desembre, una única i nítida estratègia de govern per a la implantació de la República catalana. I que la comparteixi i coordini tàcticament amb tots els actors polítics i entitats compromesos amb la implantació efectiva de la República, declarada el 27-O del 2017."

Si després del 21 de desembre, el Govern persisteix en aquesta disparitat manifesta i desconcertant de criteris estratègics de futur i segueix emprant un llenguatge abrandat en les formes que no es correspon en absolut amb una acció de govern que defuig la desobediència i que, persistint en l'autonomisme, legitima l'acció repressora de l'Estat espanyol,

"Demanarem al Govern que qui no es vegi amb cor de seguir amb un procés nítid d'accions de govern que condueixin cap a la proclamació efectiva de la República catalana faci un pas al costat, i deixi el seu lloc al Govern a persones que estiguin disposades a una acció més decidida, assumint els riscos propis de la desobediència."

"Per tal de seguir avançant en el desenvolupament de la via unilateral, l'ANC treballarà 12 línies d’actuació claus i prioritàries. Entre elles destaquem que l'ANC desenvoluparà projectes que facin tangible la República Catalana pels ciutadans, en què s'afavoreixi una economia menys dependent dels poders polítics espanyols i dels oligopolis rendistes. Així mateix, es farà la màxima amplificació interna i internacional davant el judici als ostatges polítics, es potenciaran les eleccions primàries per a les Municipals 2019 per assolir el màxim d'alcaldies independentistes i la necessària regeneració democràtica. També es generarà un relat constant per seguir ampliant la majoria social, de manera no reactiva sinó positiva i propositiva. Es denunciarà, davant els organismes internacionals, la situació de vulneració de drets civils i polítics dels ciutadans catalans. Així mateix, es mantindrà la mobilització ciutadana."

"En el front institucional, l'ANC demana al Govern, al Parlament i als partits independentistes que exerceixin un lideratge clar i efectiu que no tingui missatges contradictoris entre el que es diu i el que es fa realment. Així mateix, demana al Govern que es prepari per a la via unilateral sense més dilacions i que treballi en aquells àmbits que s'han de reforçar per garantir la proclamació i el funcionament inicial de la República."

"L'ANC vol enviar un missatge a tot l'independentisme que, si els tres actors, Govern, Parlament i societat civil, ens preparem amb responsabilitat i rigor en l'escenari de la unilateralitat, arribarem a l'objectiu de fer efectiva la República Catalana, igual com vam ser capaços de fer el referèndum de l'1 d’Octubre en les condicions més adverses."

Podeu veure el comunicat sencer al lloc web de l'ANC

Barcelona, 6 d'octubre de 2018


FEM FORA EL FRANQUISME: LLIBERTAT, DEMOCRÀCIA,  REPÚBLICA  CATALANA!

Comunicat de Priorat per la Independència – ANC

Fem fora el franquisme: llibertat, democràcia, República Catalana!

Any 2018. L'11 de setembre vam tornar a parlar: som centenars de milers de catalans disposats a plantar cara al franquisme fins a fer-lo fora i poder viure en llibertat i democràcia en la República Catalana.

Ara, des de Priorat per la Independència us animem a organitzar en el vostre poble actes de record i reivindicació de l'u d'octubre de 2017, quan vam demostrar que units som capaços de tot. En cada poble s'ha de decidir què es vol fer: demanar que l'Ajuntament dediqui a l'u d'octubre una plaça, carrer o lloc del poble; fer una festa popular i reivindicativa; projectar imatges o vídeos d'aquell dia, posar una placa al lloc de votació (en tindrem)...

Tot amb esperit inclusiu, convidant a tots els demòcrates del poble. S'hi han de sentir cridat tots, especialment els qui van anar a votar aquell dia, encara que votessin en contra de la República. També els qui llavors no van votar i ara votarien. Sumem gent a la causa de la llibertat! Aïllem el franquisme!

Priorat, 15 de setembre de 2018

Hi_vam_ser


QUI VA DIR QUE NO HO FARIEM?

Èxit rotund de la Diada per la República catalana. La Diagonal de Barcelona es va veure desbordada de gent el dimarts per reclamar que s'implementi el mandat del referèndum de l'1-O. Durant tot el dia, la ciutat es va anar omplint de gent vinguda d'arreu del país, entre els quals els vinguts del Priorat amb 13 autocars a més dels qui han van anar amb els seus cotxes i els que estaven a Barcelona des del cap de setmana. Vam anar ocupant les nostres posicions al tram 4, que ja havia penjat el cartell de complet el dia anterior. Puntualment, a les 17:14 h, un cop els grallers van interpretar el Toc de Matinades i la Diagonal restava en silenci, un coet va marcar l'inici de l'onada. Llavors, tots els participants vam alçar els nostres cartells -els del Priorat portàvem els nostres, personalitzats al mateix autocar- i cridàvem consignes diverses. L'onada va recórrer tota la Diagonal, des de Glòries fins a Palau Reial, i va fer caure un mur simbòlic, que representava tots els obstacles i adversitats que ens impedeixen avançar.

La Presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie, va destacar en el seu parlament que, malgrat la repressió, el moviment independentista no ha renunciat als seus objectius, sinó que ara l'encara amb més "responsabilitat, fortalesa i determinació". Tenim un Estat al davant disposat a reprimir l'autodeterminació vulnerant drets individuals, però també va afirmar que la societat és capaç de guanyar aquest Estat autoritari, tal i com es va demostrar l'1-O.

Al seu torn, Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural, va descriure l'1-O com l'acte de desobediència i autodeterminació més important a Europa en les darreres dècades, i va enviar un missatge a Pedro Sánchez: ara ja no valen estatuts, ni ens creiem les seves falses promeses. També va enviar un missatge als partits polítics: els ha demanat sentit d'Estat i "unitat, rigor, fermesa i determinació"

Van seguir altres intervencions: de casa nostra Josep Maria Cervera, President de l'AMI, Núria Tarrés, mare d'Adrià Carrasco i i Glòria Coronas, en representació dels CDR, qui demanà acabar amb els interessos partidistes i els projectes autonomistes. "Vam votar, vam guanyar", concloguè. Una nodrida -i significativa- representació de l'exterior va intervenir a continuació: Aamer Anwar, advocat de Clara Ponsatí, Ben Emmerson, advocat de Carles Puigdemont i altres dels exiliats catalans; també Thomas Schulze que va dir que cada cop hi ha més "amics" de Catalunya a Europa i al món, ja que les reaccions de l'Estat espanyol no són reaccions d'un Estat en què els europeus volen viure.

11S_2018-ANC


SÍ A LES PRIMÀRIES PER UNA LLISTA UNITÀRIA

Primàries per a una llista unitària republicana

El Secretariat Nacional de l'ANC va prendre l'acord d'impulsar unes primàries obertes a fi de constituir candidatures d'unitat republicana, en aquells municipis on es cregui necessari fer-ho, per a l'avenç de la causa de la República Catalana.

Bé, doncs el Sí a les primàries per a una candidatura unitària republicana ha guanyat aquesta consulta interna.

Ha estat la consulta amb més participació de la història de l'entitat.

El resultat és el següent:
 • 9 924 vots pel Sí  (un 87,8%)

 • 1 380 vots pel No (un 12,2%)
Amb aquest aval dels socis, l'ANC començarà a partir d'ara una ronda de consultes amb els partits i les entitats del sobiranisme.

L'esperit de l'ANC, en tot cas, serà sempre de col·laborar i ajudar a l'objectiu comú de construir les llistes més sòlides per poder guanyar les municipals.

Trobareu més informació a https://anc.si/ResPrim.

Primaries


EL 14, UN CLAM PER LA LLIBERTAT

El dissabte 14 de juliol, ens vam tornar a mobilitzar per denunciar la repressió política i judicial que pateixen l'independentisme i la societat catalana.

Tal com va dir ahir Elisenda Paluzie, durant la presentació de la Diada de l'Onze de Setembre d'enguany, abans d'aquesta data, haurem de tornar a sortir diverses vegades per denunciar l'assetjament que l'Estat espanyol exerceix.

La clau que obrirà les cel·les als presos polítics i la porta al retorn dels exiliats és la República Catalana.

Centenars de milers de persones ens vam reunir al carrer de Tarragona per caminar fins a la Presó Model, amb el lema "Ni presó ni exili, us volem a casa".

No cal dir que entre ells hi havia una munió de prioratins i prioratines doncs, per tal de facilitar el desplaçament, vam posar autocars a disposició de qui ho desitgés.

Us_Volem_a_casa


········· PAISATGES  DE  LLIBERTAT ·········
CARTES ALS PRESOS DES DEL PRIORAT.


El diumenge 27 de maig al migdia vam fer una jornada solidària de suport als presos i exiliats al Castell de Falset, amb el nom de Paisatges de Llibertat, que va aplegar a més de 300 prioratins i prioratines.

Vam tenir la "Bústia republicana" que va rebre 328 cartes per als presos i exiliats; l'ANC-Priorat s'ha encarregat de franquejar-les i enviar-les als seus destinataris. A més, es van recollir 2875 € per la Caixa de Solidaritat amb els presos i les seves famílies.

Més de 20 persones van col·laborar en la confecció del Vermut Groc solidari amb productes de quilòmetre zero.

Van compartir la jornada amb nosaltres Meritxell Lluís, companya de Josep Rull; Bernat Pegueroles, company de Carme Forcadell; Ferran Civit, company de Meritxell Serret; Helena Barceló, del Grup d'encausades per la vaga del 8N i Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, entre altres

A més, es van fer presents el Grup de Teixidores per la Llibertat, de Sitges i "Els Xatus" de Tarragona que hi van posar el ritme de les seves rumbes.

L'acte va ser conduit pel periodista Jordi Soldevila.

Trobareu un extens reportatge gràfic de la Jornada en aquesta pàgina.

Paisatges_Llibertat


L'ANC  reclama  als  partits  que
investeixin el  president legítim.


El Secretariat Nacional de l'ANC demana a tots els grups polítics del sobiranisme que compleixin el mandat de les eleccions del 21 de desembre i investeixin el President legítim, MH Carles Puigdemont. Aquesta proposta ha sortit validada amb més del 80% dels vots a la consulta celebrada entre els socis i les sòcies aquesta setmana.

En aquest sentit, l'ANC apel·la directament els diputats de Junts per Catalunya i el PDeCAT, Esquerra Republicana, Demòcrates i la CUP-CC, que van prometre restituir el govern legítim en campanya electoral, per tal que obeeixin el mandat popular.

L'entitat considera que aquesta legislatura ha de començar amb un acte de sobirania del Parlament que no accepti les imposicions i les amenaces de l'Estat, tal com consta al Full de Ruta vigent. D'altra banda, la base considera que el resultat del 21 de desembre és clar i per això no caldria tornar a convocar eleccions. Per tant, és responsabilitat dels partits donar compliment al mandat que té la majoria independentista obtinguda en unes eleccions imposades per l'Estat.

Si malgrat tot els partits acabessin investint una presidència diferent de la legítima, l'ANC consideraria que no és el camí a seguir per a un govern que hauria de ser el de la implementació de la República.

En tot cas, l'ANC reitera el seu compromís amb el mandat de l'1 d'octubre, que és fer efectiva la República.

El Secretariat Nacional de l'ANC s'ha reunit el dissabte 5 de maig, en convocatòria extraordinària, a Barcelona, per analitzar els resultats de la consulta i fixar el posicionament polític de l'entitat.

La consulta bat tots els rècords de participació

Els associats de l'Assemblea Nacional Catalana han estat convocats a participar en una consulta telemàtica per tal de fixar la posició política de l'entitat davant el procés d'investidura del president de la Generalitat, que finalitza el proper 22 de maig.

En total, 10.237 associats, un 27,4% del cens, han participat en la consulta telemàtica realitzada durant els dies 3 i 4 de maig. Aquests números superen els de consultes anteriors, com la realitzada a les eleccions al Secretariat Nacional 2018 en què van participar 7.155 associats o la consulta per introduir el referèndum al full de ruta, en què van participar 9.304 persones.

A la primera pregunta plantejada: "L'Assemblea ha de mantenir el seu posicionament (la investidura del MHP Carles Puigdemont) d'acord amb el mandat del 21 de desembre?", els membres de ple dret de l'assemblea han donat suport al Sí amb un 81,3% (8.320 vots).

A la segona pregunta plantejada, que ens situa en un escenari en què els partits decideixin renunciar a la investidura de Puigdemont, s'ha preguntat quina opció és la preferent dels associats de l'entitat, si la formació d'un govern alternatiu o anar a noves eleccions. El 57,6% (5.899) dels associats han donat suport a l'opció d'acceptar un govern alternatiu; per contra, un 35,3% (3.615) han votat per anar a eleccions i un 7,1% (723) no han donat suport a cap de les dues opcions.

5 de Maig de 2018. Assemblea Nacional Catalana.

Banner_ANC


ENS HEM MOBILITZAT UN ALTRE COP

Després dels empresonaments arbitraris dels nostres representants al Parlament, no ens podíem quedar aturats. Ràpidament es van convocar manifestacions pacífiques el divendres 23 de març davant la Delegación del Gobierno (a Barcelona) i, en el nostre cas, davant la subdelegació de Tarragona.

Però per als qui no es van poder desplaçar, també va haver-hi oportunitat de manifestar el seu rebuig amb una concentració a la Quartera, de Falset.

A la foto inferior podeu veure una instantània dels prioratins aplegats a Falset.


Cartell_Mani_180323

Quartera_18-03-23


EL DIUMENGE 11 VAM SER A BARCELONA

Un altre cop hem organitzat autocars per anar a Barcelona.

Es va sortir de Falset i Cornudella pel matí per tal d'estar al migdia a Barcelona, dinar i assistir a la manifestació (des del passeig de Colom fins al Parc de la Ciutadella).

En acabar, vam assistir a l'acte polític on es va exigir als representants polítics que compleixin allò que van prometre a les eleccions del 21 de desembre: recuperar el Govern legítim i desplegar la República.

A la foto de sota podeu veure un detall de l'assistència.


Barcelona_18-03-11


DIGNITAT,  RESPONSABILITAT
I RADICALITAT DEMOCRÀTICA


El Secretariat Nacional de l'Assemblea Nacional Catalana, reunit en sessió ordinària a Igualada aquest dissabte 10 de febrer, considera que hem entrat en una fase decisiva del camí que ens ha de portar a la independència efectiva de Catalunya. Ara cal demostrar que uns i altres estem disposats a assumir les responsabilitats i conseqüències penals davant de l'estat demofòbic que tenim obertament en contra.
 • Demanem sentit de responsabilitat als polítics en el seu lideratge cap a la independència, assumint els riscos que això comporta tot donant-los el suport necessari des de la societat civil perquè aquesta condició es pugui complir.

 • Respondrem judicialment a l'abús de poder de l'Estat espanyol i farem costat a tothom que emprengui accions en aquest sentit.

 • Denunciem la inacció, i preparem mobilitzacions per donar suport a accions valentes o per exigir-les. Per això, en cas que no hi hagi acord per a la investidura, cridem a mobilitzar-nos immediatament per exigir la investidura del president que hem votat i a favor de la República.

 • Reclamem a les forces polítiques catalanes que s'investeixi de nou el president legítim de Catalunya, Carles Puigdemont, al Parlament de Catalunya i de dorma efectiva, sense estar condicionats als desacreditats tribunals espanyols, la llei dels quals no ha de tenir efectes sobre el territori de Catalunya des de la declaració d'independència del 27 d'octubre de 2017.

 • Així mateix, quan el president Puigdemont torni a Catalunya per entomar el repte de liderar la creació efectiva de la República Catalana, l'Assemblea Nacional Catalana serà al seu costat i defensarà les nostres institucions i Govern fins a les últimes conseqüències.

Secretariat Nacional. Assemblea Nacional Catalana.

Igualada, 10 de Febrer de 2018


Recuperem_el_Govern


DEFENSAREM EL QUE HEM VOTAT

El Ple del Secretariat Nacional, convocat de manera extraordinària aquest dissabte, ratifica la posició que l'Assemblea Nacional Catalana ha defensat sempre:

 1. Vam acceptar, per pragmatisme, i perquè no ens fan por les urnes, la convocatòria il·legítima feta per M.Rajoy.

 2. Hem estat disposats a tornar a les urnes. Les urnes han parlat i hem guanyat.

 3. No acceptarem més imposicions ni usurpacions de la sobirania de Catalunya.

 4. Només acceptarem el mandat de les urnes del 27S de 2015, el resultat del referèndum de l'1 d'octubre, ratificat a les urnes el 21D.

 5. Qualsevol altra cosa que no sigui materialitzar aquest mandat, l'entendrem com una imposició inacceptable en una democràcia, com una prova definitiva del cop d'estat i de l'esperit dictatorial de l'Estat espanyol, que mai no acceptarem.

  En conseqüència, no ens mourem de la nostra radicalitat democràtica i arribarem fins on calgui per defensar-la.
Demanem a la ciutadania catalana que estigui amatent a mobilitzar-se per defensar el seu vot!

Secretariat Nacional. Assemblea Nacional Catalana.

Barcelona, 27 de gener de 2018.

El Priorat per la Independència és l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) al Priorat.

Aquesta assemblea territorial ha de fer el full de ruta a nivell comarcal que permeti avançar cap als objectius de les assemblees territorials i que són:


picr   L'Assemblea Nacional Catalana és una realitat derivada del Moviment de Consultes Populars que va tenir lloc durant els anys 2009 al 2011 per tot el Principat i en el qual també van participar diversos pobles de la nostra Comarca.

     Com aquest moviment, l'ANC es defineix com una plataforma transversal i no partidista en el qual hi té cabuda, a títol individual o d'entitat, tothom qui vulgui l'alliberament de la nostra Nació.Logo_PPI