PPI


Presentacio Actualitat


== Trobareu les darreres novetats en aquesta pàgina. ==

TRAVESSA PER LA LLIBERTAT

El passat dia 22 de juliol la Travessa per la Llibertat va passar pel Priorat. Molts de nosaltres vam acompanyar els consellers Jordi Turull i Josep Rull juntament amb la consellera Meritxell Borràs i moltes persones vingudes d'arreu.

El recorregut d'aquell dia va anar des d'Albarca fins a la Cartoixa d'Escaladei, sortint d'Albarca al voltant de les set del matí per arribar a Escaladei a les dues de la tarda.

En trobareu un gràfic animat en aquest vídeo

A Priorat per la Independència vam organitzar un autobús per retornar els participants d'Escaladei a la Morera de Montsant i Albarca on estaven aparcats els cotxes particulars que s'havien utilitzat al matí per incorporar-se a la travessa.

Podeu veure un breu resum en vídeo d'aquesta etapa.

I també un altre vídeo més llarg amb els parlaments a EscalaDei, davant mateix del monestir.


Travessa_Escaladei


Banner_11S-20

   ENGUANY  TAMBÉ  HI  HEM  SIGUT.   SEGUR(s)!

  Aquest Onze de Setembre ha estat ben diferent.

  Però, com sempre, el Priorat no hi hem faltat!

  En aquesta pàgina hi trobareu les activitats que hem fet i un vídeo-resum.= L'ASSEMBLEA NO S'ATURA =

En època de confinament, moltes activitats s'han anul·lat o s'han deixat per més endavant. Pot semblar —des del nostre aïllament forçat— que l'ANC ha suspès les seves activitats. No ha estat pas així: encara que no es vegi des de fora, tant els serveis centrals de l'ANC com les seves territorials (en aquest cas Priorat per la Independència) han continuat les seves activitats.

Això sí, utilitzant eines telemàtiques com les vídeoconferències, de manera semblant a com ho fan altres entitats i empreses. El Secretariat Nacional fa les seves reunions setmanals, com també fem les de la Regió IV (a la que pertanyem). Al Priorat, el nostre Secretariat Territorial també ha fet les seves reunions per aquests mitjans amb un èxit notable.

Per tant, no cal que patiu: l'ANC continua treballant com el primer dia i amb més ganes que mai. Aviat ens tornarem a veure les cares i no començarem pas de zero.

    Salut i República!

Teleconferencia


L'INDEPENDENTISME AGAFA IMPULS A PERPINYÀ

L'independentisme s'ha mobilitzat massivament a Perpinyà, en l'acte del Consell per la República Catalana, del qual l'Assemblea Nacional Catalana en forma part, i s'ha conjurat per afrontar amb valentia i determinació un nou embat democràtic amb l'Estat espanyol per assolir la independència definitivament. El Parc de les Exposicions s'ha omplert de gom a gom per assistir al primer acte de l'organisme en terres catalanes.

Més de 200.000 persones han fet de l'acte del Consell per la República Catalana el més multitudinari que es recorda a la Catalunya Nord, malgrat les aglomeracions i els entrebancs de la policia espanyola, que han impedit l'arribada a temps de milers de persones més per carretera.

L'acte ha superat totes les previsions d'assistència, per això l'Assemblea, que havia organitzat més de 600 autocars, s'ha volgut solidaritzar amb totes les persones que finalment no han pogut arribar a temps, com ha estat el nostre cas. A la vista d'això, va sorgir la idea d'anar a la platja d'Argelers a fer el nostre homenatge davant del monòlit als exiliats de l'any 1939.

En aquesta pàgina trobareu un breu reportatge gràfic de la nostra anada al Rosselló.
CAIXA DE SOLIDARITAT AMB ELS REPRESALIATS

Un altre cop la (in)justícia espanyola castiga als processats pel referèndum d'autodeterminació de l'1 d'Octubre, Aquest cop, un organisme que s'autanomena "Tribunal de Cuentas" ha demanat al voltant de 5 milions d'euros a persones que van ajudar a fer possible el referèndum de l'1-O. En cas de no fer-ho, s'embargaran tots els seus béns.

Les multes van adreçades a unes 40 persones que es van limitar a complir el seu deure i criminalitza un cop més l'exercici de drets fonamentals. Posar les urnes no hauria de ser mai cap delicte.

Per això, fem una crida a col·laborar a la Caixa de Solidaritat i escampar el missatge entre els vostres coneguts. Podeu fer les vostres aportacions a través del web caixadesolidaritat.cat o bé al número de compte bancari:

     ES31 3025 0001 1814 3361 5996PROU REPRESSIÓ!

Avui 14 d'octubre, després de gairebé dos anys de cautiveri, han comunicat les injustes sentències als ostatges.

Després d'una caricatura de judici plena d'irregularitats, l'estat violent ha acusat precisament de violència als presoners, i per tant a tots nosaltres. En total, uns cent anys de presó. Davant d'això, no podíem restar inactius.

Com la resta de Catalunya, al Priorat vam fer (i encara fem) accions de resposta per guanyar la República.

En trobareu un resum en aquesta pàgina.= L'EINA QUE ENS CAL =

JA US HEU INSCRIT AL CONSELL PER LA REPÚBLICA?

L'1-O Catalunya va iniciar el camí de la República.

El Consell de la República és una organització al marge de la legalitat dels espanyols, i serà l'instrument per acabar entre tots el que aquell dia vam començar. Ja en som més de 85.000.

Uniu-vos-hi! En trobareu més informació a la seva pàgina web.


El Priorat per la Independència és l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) al Priorat.

Aquesta assemblea territorial ha de fer el full de ruta a nivell comarcal que permeti avançar cap als objectius de les assemblees territorials i que són:
picr   L'Assemblea Nacional Catalana és una realitat derivada del Moviment de Consultes Populars que va tenir lloc durant els anys 2009 al 2011 per tot el Principat i en el qual també van participar diversos pobles de la nostra Comarca. Com aquest moviment, l'ANC es defineix com una plataforma transversal i no partidista en el qual hi té cabuda, a títol individual o d'entitat, tothom qui vulgui l'alliberament de la nostra Nació.
  Nota: Aquest lloc web NO USA galetes (cookies) de tercer ni pròpies, a banda de les estrictament necessàries per a la correcta visualització.   


Logo_PPI