PPI


Presentacio Actualitat


PROU REPRESSIÓ!

Avui 14 d'octubre, després de gairebé dos anys de cautiveri, han comunicat les injustes sentències als ostatges.

Després d'una caricatura de judici plena d'irregularitats, l'estat violent ha acusat precisament de violència als presoners, i per tant a tots nosaltres. En total, uns cent anys de presó. Davant d'això, no podíem restar inactius.

Com la resta de Catalunya, al Priorat vam fer (i encara fem) accions de resposta per guanyar la República.

En trobareu un resum en aquesta pàgina.OBJECTIU: INDEPENDÈNCIA

11_SET_2019

Érem quatre gats... multiplicats per dos-cents mil.

Un any més vam ser multitud a la manifestació de la Diada. "molts més dels que volen i diuen", segons cantava en Raimon. Naturalment, del Priorat vam anar-hi més de sis-cents, uns en els 10 autocars que vam organitzar i altres amb mitjans propis.

Malgrat ser el segon any amb hostatges a la presó, malgrat el cansament i el –lògic– desànim en veure que encara hi manca la unitat estratègica que voldríem, allí estàvem, com sempre. Un cop més, el poble ferm i empenyent.

Per això la majoria dels parlaments van anar en aquesta direcció: unitat. Els qui ho havien de sentir en van prendre nota i van assegurar que aquesta unitat d'acció ja s'estava forjant.

Esperem-ho, perquè aviat sortirà la injusta sentència. I nosaltres tampoc fallarem.


L'EINA QUE ENS CAL

JA US HEU INSCRIT AL CONSELL PER LA REPÚBLICA?

El divendres 30 d'agost es va fer la presentació del Consell per la República a Falset (abans s'havia fet a Poboleda).

Ens ho van explicar els membres del Consell de Govern Aurora Madaula, Guillem Fuster i Isaac Peraire, en una taula rodona conduïda per Marta Bellot.

En trobareu més informació i us podeu inscriure a la seva pàgina web.= OMPLIM ELS BALCONS D'ESTELADES I LLAÇOS GROCS =

Engeguem una campanya per omplir els balcons del Priorat de llaços grocs, estelades i pancartes per internacionalitzar el conflicte. Ho fem ara que s'inicia un cicle electoral en què els franquistes han aconseguit que la Junta Electoral coarti la llibertat d'expressió en les institucions governades per les forces republicanes. Us demanem col·laboració per estendre la campanya a tots el pobles.

Si voleu llaços grocs de balcó, a més de la Ferreteria Martí, us podeu posar en contacte amb nosaltres () i us els facilitarem. El preu és de 2 € per llaç (preu de cost).

També tenim pancartes amb el lema "L'autodeterminació és un dret, no un delicte". Es tractaria de col·locar-les en llocs estratègics, preferiblement balcons o llocs inaccessibles a les ràtzies franquistes, i que siguin visibles per a visitants estrangers. El seu preu és de 17 € (també preu de cost).

Si no hem quedat abans, a les parades que farem per Sant Jordi i la Fira del Vi a Falset podreu recollir aquest material, i també estelades de diverses mides i preus.

Hem de fer evident que estem en una situació de repressió i que el poble ens mantenim ferms en la defensa de la Llibertat, la Independència i la República Catalana.

Esperem la vostra col·laboració.

Omplim_Balcons

El Priorat per la Independència és l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) al Priorat.

Aquesta assemblea territorial ha de fer el full de ruta a nivell comarcal que permeti avançar cap als objectius de les assemblees territorials i que són:


picr   L'Assemblea Nacional Catalana és una realitat derivada del Moviment de Consultes Populars que va tenir lloc durant els anys 2009 al 2011 per tot el Principat i en el qual també van participar diversos pobles de la nostra Comarca.

     Com aquest moviment, l'ANC es defineix com una plataforma transversal i no partidista en el qual hi té cabuda, a títol individual o d'entitat, tothom qui vulgui l'alliberament de la nostra Nació.Logo_PPI