PPI


Presentacio Actualitat


L'INDEPENDENTISME AGAFA IMPULS A PERPINYÀ

L'independentisme s'ha mobilitzat massivament a Perpinyà, en l'acte del Consell per la República Catalana, del qual l'Assemblea Nacional Catalana en forma part, i s'ha conjurat per afrontar amb valentia i determinació un nou embat democràtic amb l'Estat espanyol per assolir la independència definitivament. El Parc de les Exposicions s'ha omplert de gom a gom per assistir al primer acte de l'organisme en terres catalanes.

Més de 200.000 persones han fet de l'acte del Consell per la República Catalana el més multitudinari que es recorda a la Catalunya Nord, malgrat les aglomeracions i els entrebancs de la policia espanyola, que han impedit l'arribada a temps de milers de persones més per carretera.

L'acte ha superat totes les previsions d'assistència, per això l'Assemblea, que havia organitzat més de 600 autocars, s'ha volgut solidaritzar amb totes les persones que finalment no han pogut arribar a temps, com ha estat el nostre cas. A la vista d'això, va sorgir la idea d'anar a la platja d'Argelers a fer el nostre homenatge davant del monòlit als exiliats de l'any 1939.

En aquesta pàgina trobareu un breu reportatge gràfic de la nostra anada al Rosselló.
CAIXA DE SOLIDARITAT AMB ELS REPRESALIATS

Un altre cop la (in)justícia espanyola castiga als processats pel referèndum d'autodeterminació de l'1 d'Octubre, Han estat acusats de malversació i cal que paguin més de 4 milions d'euros. Es tracta d'una quantitat exageradament alta i des de l'Assemblea fem una crida a fer una aportació a la Caixa de Solidaritat per aconseguir arribar a la xifra i evitar l'embargament dels seus béns en cas que no aportin la fiança.

És imprescindible que la solidaritat continuï a tota marxa per afrontar aquesta nova injustícia que pretén atemorir el moviment independentista. No ho aconseguiran. Entre tots vam fer l'1 d'Octubre i entre tots plantem cara a la repressió!

Per això, fem una crida a col·laborar a la Caixa de Solidaritat i escampar el missatge entre els vostres coneguts. Podeu fer les vostres aportacions a través del web caixadesolidaritat.cat o bé al número de compte bancari:

     ES31 3025 0001 1814 3361 5996PROU REPRESSIÓ!

Avui 14 d'octubre, després de gairebé dos anys de cautiveri, han comunicat les injustes sentències als ostatges.

Després d'una caricatura de judici plena d'irregularitats, l'estat violent ha acusat precisament de violència als presoners, i per tant a tots nosaltres. En total, uns cent anys de presó. Davant d'això, no podíem restar inactius.

Com la resta de Catalunya, al Priorat vam fer (i encara fem) accions de resposta per guanyar la República.

En trobareu un resum en aquesta pàgina.OBJECTIU: INDEPENDÈNCIA

11_SET_2019

Érem quatre gats... multiplicats per dos-cents mil.

Un any més vam ser multitud a la manifestació de la Diada. "molts més dels que volen i diuen", segons cantava en Raimon. Naturalment, del Priorat vam anar-hi més de sis-cents, uns en els 10 autocars que vam organitzar i altres amb mitjans propis.

Malgrat ser el segon any amb hostatges a la presó, malgrat el cansament i el –lògic– desànim en veure que encara hi manca la unitat estratègica que voldríem, allí estàvem, com sempre. Un cop més, el poble ferm i empenyent.

Per això la majoria dels parlaments van anar en aquesta direcció: unitat. Els qui ho havien de sentir en van prendre nota i van assegurar que aquesta unitat d'acció ja s'estava forjant.

Esperem-ho, perquè aviat sortirà la injusta sentència. I nosaltres tampoc fallarem.


= L'EINA QUE ENS CAL =

JA US HEU INSCRIT AL CONSELL PER LA REPÚBLICA?

L'1-O Catalunya va iniciar el camí de la República.

El Consell de la República és una organització al marge de la legalitat dels espanyols, i serà l'instrument per acabar entre tots el que aquell dia vam començar. Ja en som més de 85.000.

Uniu-vos-hi! En trobareu més informació a la seva pàgina web.= OMPLIM ELS BALCONS D'ESTELADES I LLAÇOS GROCS =

Engeguem una campanya per omplir els balcons del Priorat de llaços grocs, estelades i pancartes per internacionalitzar el conflicte. Ho fem ara que s'inicia un cicle electoral en què els franquistes han aconseguit que la Junta Electoral coarti la llibertat d'expressió en les institucions governades per les forces republicanes. Us demanem col·laboració per estendre la campanya a tots el pobles.

Si voleu llaços grocs de balcó, a més de la Ferreteria Martí, us podeu posar en contacte amb nosaltres () i us els facilitarem. El preu és de 2 € per llaç (preu de cost).

També tenim pancartes amb el lema "L'autodeterminació és un dret, no un delicte". Es tractaria de col·locar-les en llocs estratègics, preferiblement balcons o llocs inaccessibles a les ràtzies franquistes, i que siguin visibles per a visitants estrangers. El seu preu és de 17 € (també preu de cost).

Si no hem quedat abans, a les parades que farem per Sant Jordi i la Fira del Vi a Falset podreu recollir aquest material, i també estelades de diverses mides i preus.

Hem de fer evident que estem en una situació de repressió i que el poble ens mantenim ferms en la defensa de la Llibertat, la Independència i la República Catalana.

Esperem la vostra col·laboració.

Omplim_Balcons

El Priorat per la Independència és l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) al Priorat.

Aquesta assemblea territorial ha de fer el full de ruta a nivell comarcal que permeti avançar cap als objectius de les assemblees territorials i que són:


picr   L'Assemblea Nacional Catalana és una realitat derivada del Moviment de Consultes Populars que va tenir lloc durant els anys 2009 al 2011 per tot el Principat i en el qual també van participar diversos pobles de la nostra Comarca.

     Com aquest moviment, l'ANC es defineix com una plataforma transversal i no partidista en el qual hi té cabuda, a títol individual o d'entitat, tothom qui vulgui l'alliberament de la nostra Nació.Logo_PPI