PPI


Presentacio Actualitat


ATENCIÓ: Durant uns dies, aquest web no es podrà actualitzar.

Us tindrem al corrent de les novetats mitjançant les llistes

de correu  i  de WhatsApp.  I com sempre, al nostre correu

electrònic:  priorat@assemblea.cat . Disculpeu la molèstia.== Trobareu les darreres novetats en aquesta pàgina. ==

AUTOBUSOS PER A L'ONZE DE SETEMBRE

Ja veiem el que podem esperar dels partits: ben poca cosa. Nomès el poble i la societat civil organitzada podrem assolir l'independència. Demostrem que nosaltres sí que estem per la feina; manifestem-ho, malgrat els desenganys, aquesta  Diada del 2022 .

Enguany l'ANC del Priorat també organitzem autobusos per assistir a la manifestació de l'Onze de Setembre a Barcelona.

Podeu adquirir els tiquets a la parada del Mercat de Falset. Recordeu que hi serem tots els dimarts del mes d'agost pel matí, llevat del dia 16, que coincideix amb la Festa Major.

També podeu encomanar les samarretes, comprar marxandatge de l'ANC i rebre informarció sobre les properes mobilitzacions.

A partir del divendres 12 també podreu trobar els tiquets a la Ferreteria Martí de Falset.

Autocar_Domeench


PARADA AL MERCAT DELS DIMARTS

Com altres anys, ANC-Priorat obrirà una parada al Mercat de Falset del dimarts.

Estarem a la vostra disposició tots els dimarts del mes d'agost pel matí, llevat del dimarts 16, que coincideix amb la Festa Major.

Podreu encarregar les samarretes per a l'Onze de Setembre, adquirir marxandatge de l'ANC i informar-vos sobre les properes mobilitzacions.

Parada_Agost22-1


SI HI HA UNA COSA SEGURA, ÉS LA NOSTRA VOLUNTAT.

S'acosta l'Onze de Setembre. Ha passat una altre any amb ombres de pandèmia. Com diu el motiu de l'Assemblea per aquest curs, Només el poble i la societat civil organitzada podrem assolir la independència, no es pot esperar res més dels partits.

Per això, com fa gairebé cinc anys, ens vam reunir un altre cop davant del Jutjat de Falset ahir dissabte 16 de juliol al vespre per manifestar-nos en silenci, bo i reivindicant la nostra Llibertat i la República Catalana.

La nostra voluntat s'ha mantingut immutable tots aquests anys, fes fred o calor.

Silenci_juliol_22


HEM TORNAT AL CARRER EN DEFENSA DEL CATALÀ

Tots som conscients dels atacs que rep la nostra llengua des de l'Estat, tant des del poder judicial com de l'executiu i el legislatiu. Lamentablement, alguns d'aquests atacs també venen de ciutadans residents a Catalunya, i troben ressò en sentències judicials aberrants.

Més lamentable encara és que, a la cerca d'una acció consensuada, els partits polítics que es diuen independentistes no ofereixen una resposta adient. Per això cal recordar-los-hi que nosaltres volem defensar el català, a l'escola i on calgui.

Per això. ANC del Priorat, juntament amb el Casal Carrasclet hem convocat una concentració en defensa del català el passat 26 de maig a la Plaça de la Quartera de Falset.

Falset_220526-1


COMMEMORACIÓ DE l'1 D'OCTUBRE AL PRIORAT.

Ahir, 1 d'Octubre, va fer 4 anys del Referèndum d'Independència que es va celebrar (i guanyar) el 2017, l'any que ens vam autodeterminar.

Unilateralment, com es fa gairebé sempre.

El Priorat hi va participar massivament, i en el seu quart aniversari ho ha recordat com calia.

Hem preparat una pàgina amb un petit recull de fotos dels actes celebrats a Falset i altres pobles del Priorat. La trobareu aquí.

Però si voleu, podeu clicar també al damunt de l'urna, a veure què surt...Ofrena_Carrasclet

QUAN CONVÉ, SEMPRE HI SOM...

Enguany hem tornat a celebrar l'Onze de Setembre amb activitats semblants a les d'altres anys.

Al matí, i com cada any (i ja en fa 9) vam participar en l'acte que el Casal Carrasclet convoca davant del monument del Carrasclet, a Capçanes, per honorar la figura del combatent, símbol de la resistència i lluita que encara ens calen per guanyar la llibertat.

Després, per la tarda, vam anar a la manifestació a Bacelona, per la qual l'ANC Priorat va organitzar autocars com els altres anys. Malgrat la pandèmia, la manifestació va ser prou nombrosa, amb centenars de milers de persones que la Via Laietana no podia engolir.

Tothom va poder sentir el clam del poble català, que no dona la lluita per acabada fins que arribi la nostra independència. Com deia una pancarta, ni pactes ni renúncies ens faran desviar del nostre objectiu.

Via_Laietana


= L'EINA QUE ENS CAL =

JA US HEU INSCRIT AL CONSELL PER LA REPÚBLICA?

L'1-O Catalunya va iniciar el camí de la República.

El Consell de la República és una organització al marge de la legalitat dels espanyols, i serà l'instrument per acabar entre tots el que aquell dia vam començar. Ja en som vora els 100.000.

Uniu-vos-hi! En trobareu més informació a la seva pàgina web.

Consell_Republica

El Priorat per la Independència és l'assemblea territorial de l'ANC (Assemblea Nacional Catalana) al Priorat.

Aquesta assemblea territorial ha de fer el full de ruta a nivell comarcal que permeti avançar cap als objectius de les assemblees territorials i que són:
picr   L'Assemblea Nacional Catalana és una realitat derivada del Moviment de Consultes Populars que va tenir lloc durant els anys 2009 al 2011 per tot el Principat i en el qual també van participar diversos pobles de la nostra Comarca. Com aquest moviment, l'ANC es defineix com una plataforma transversal i no partidista en el qual hi té cabuda, a títol individual o d'entitat, tothom qui vulgui l'alliberament de la nostra Nació.
  Nota: Aquest lloc web NO USA galetes (cookies) de tercers ni pròpies, a banda de les estrictament necessàries per a la correcta visualització.   


Logo_PPI