Afiliacio

  Voleu adherir-vos a l'Assemblea Nacional Catalana?


   Si voleu formar part de L'Assemblea Nacional Catalana podeu fer-ho de diverses maneres:


Un cop us hàgiu inscrit, sou pregats d'enviar-nos notificació de la vostra alta, cosa que podeu fer des de la nostra pàgina fent-hi constar "Nova adhesió" a la finestra de comentaris. Rebreu així informació actualitzada.

La sol·licitud que fa l'inscrit és l'abonament trimestral (pagament per avançat) de les quotes aprovades durant l'Assemblea Constituent de l'Assemblea Nacional Catalana del passat dia 10 de març de 2012:

Les quotes aprovades són de nomès:
o   Recordeu que des d'aquesta pàgina podeu enviar-nos les vostres dades, fer-nos preguntes i rebre les nostres notícies.Nota: Aquestes dades es poden incorporar a un fitxer de l'associació sense ànim de lucre "ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA", amb domicili al Carrer de la Marina, 315. CP 08025 de Barcelona, per tal de poder realitzar les trameses necessàries pel manteniment de la vostra condició de soci, col·laborador o simpatitzant de l'entitat. Us informem del vostre dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació de les vostres dades personals, d'acord amb la Llei Orgànica 15/1999. L'Assemblea Nacional Catalana no cedeix les adreces a cap altra entitat ni empresa.