Novetats
20 de gener 2023
JA US HEU INSCRIT AL CONSELL PER LA REPÚBLICA?

El Consell neix de la legitimitat sorgida del mandat de l'1 d'octubre i impulsarà estratègies per a fer-lo efectiu. En conseqüència, actuarà en àmbits com la internacionalització, el procés constituent, la generació de noves fórmules de mobilització democràtica, la recerca i el desenvolupament d'eines socials i polítiques innovadores o la difusió de la cultura i la realitat social catalanes.

Per fer-ho possible, és imprescindible la participació de tothom.

En formen part totes les persones que s'inscriguin voluntàriament i sense límit territorial al registre ciutadà. A través d'aquest registre podrem prendre decisions col·lectivament i compartir informació.

Us podeu registrar ara mateix en aquesta pàgina.

Tanmateix, l'ANC considerem que s'hauria de dir Consell DE la República perquè la República ja ha nascut i ja s'ha declarat.

Amunt Tornar a la pàgina principal.


Activitats


23 de Gener 2023
ENDARRERE AQUESTA GENT TAN UFANA I TAN SUPERBA!

Unes 30.000 persones vam assistir a la protesta que l'ANC, Òmnium, el Consell de la República i altres entitats van organitzar el dijous 19 a Montjuïc (Barcelona) en resposta a la trobada Sánchez-Macron.

La premsa s'ha fet ressó de l'èxit de la manifestació; la unitat i la transversalitat de la convocatòria estava garantida per les gairebé 40 entitats de la societat civil.

Com altres vegades, vam organitzar un autobús des de Falset, amb parada a Riudecols. Vam sortir ben d'hora per poder ser a Barcelona a les 9 del matí. Els caps dels governs espanyol i francès van ser rebuts amb una xiulada massiva de protesta —que va durat diversos minuts— per mostrar el desacord del moviment independentista cap a la cimera.

Com deia el lema de la manifestació, AQUÍ NO S'HA ACABAT RES: INDEPENDÈNCIA!

Barcelona_23-01-19
21 de gener 2023
COM SEMPRE, EL 16 NO FALLEM.

Un altre any, el 2023, i aviat ja en farà sis. Per encetar el nou any, un altre cop ens vam aplegar abans de la cita del dijous en el nostre Silenci per la Llibertat davant del Jutjat de Falset.

Ni el fred ni la calor ens desanimen, com tampoc cap situació política minva els nostres anhels de Llibertat i d'Independència.

Falset_230116-1
Avall Anar a la pàgina d'activitats del 2022.